شش انداز بادنجان

مواد لازم:



  • بادنجان قلمي بدون تخم پنج عدد

  • مغز گردو ساييده شده 300 گرم

  • رب انار دو قاشق سوپخوري

  • پياز سرخ كرده چهار قاشق سوپخوري

  • نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم


غذاهاي محلي گيلان، تيم پيکي، موزه هاي گيلان،سفري آسان به گيلان، بادام آستانه





طرز تهيه:

1. دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم. سپس مغز گردوي ساييده شده را در آن تفت مي‌دهيم. 

2. پياز سرخ كرده و زردچوبه را افزوده و كمي ديگر تفت مي‌دهيم. دو تا سه پيمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه مي‌كنيم. 

3. نمك و فلفل زده و با حرارت ملايم اجازه مي‌‌دهيم تا خورش به روغن بيفتد. در آخر به بادنجان‌هايي كه پوست گرفته‌ و به صورت حلقه‌اي خرد كرده‌ايم نمك زده و در آبكش به مدت دو ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود. سپس شسته، خشك نموده و سرخ مي‌كنيم. آنگاه بادنجان‌ها را به خورش اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم تا جا بيفتد. 


ثبت مشاغل، رستوران سنتي، سرويس نقشه، گيلان گردي، تبليغات اينترنتي


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدمات تاسیساتی قیمت لوازم یدکی لودر ولوو ملیکه ماساژ مس و خاتم (صنایع دستی خاتم کاری روی مس) عکاسی فضای باز کودک بهترین دعانویس ایران,09120539720 معرفی کالا فروشگاهی آشپز ایرانی زندگینامه akhbar tecnolozh9