شش انداز بادنجان
مواد لازم:
غذاهاي محلي گيلان، تيم پيکي، موزه هاي گيلان،سفري آسان به گيلان، بادام آستانه
طرز تهيه:
1. دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ريخته و روي حرارت ميگذاريم. سپس مغز گردوي ساييده شده را در آن تفت ميدهيم.
2. پياز سرخ كرده و زردچوبه را افزوده و كمي ديگر تفت ميدهيم. دو تا سه پيمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه ميكنيم.
3. نمك و فلفل زده و با حرارت ملايم اجازه ميدهيم تا خورش به روغن بيفتد. در آخر به بادنجانهايي كه پوست گرفته و به صورت حلقهاي خرد كردهايم نمك زده و در آبكش به مدت دو ساعت قرار ميدهيم تا تلخي آن گرفته شود. سپس شسته، خشك نموده و سرخ ميكنيم. آنگاه بادنجانها را به خورش اضافه كرده و اجازه ميدهيم تا جا بيفتد.
ثبت مشاغل، رستوران سنتي، سرويس نقشه، گيلان گردي، تبليغات اينترنتي
درباره این سایت