سوغات گيلان، بادام آستانه، نقشه گيلان
طرز تهيه خورش ملاقورمه شمالي
سبزي را پاک کنيد و بشوييد و خرد کنيد. بادمجان ها را هم پوست بگيريد و نگيني درشت خرد کنيد و در آب و نمک قرار دهيد. بعد از يک ساعت آنها را در آوريد و خشک کرده و سرخ کنيد.سبزي خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنيد. پياز و سير و گوجه را هم نگيني خرد و به مواد قبلي اضافه کنيد. همه مواد را سرخ کرده و ادويه ها را اضافه کنيد و آبغوره را روي آنها ريخته و در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد تا به آرامي بجوشد و به روغن بيفتد. بعد تخم مرغ ها را روي مواد بشکنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر کنيد تخم مرغ ها کاملا بسته شود کمي نمک روي آنها بپاشيد. غذاي شما آماده مصرف است
غذاهاي محلي گيلان، بانک مشاغل، طبيعت بکر
گيلان توريست، چاي گيلان، بوم گردي، گردشگري،ثبت تبليغات
درباره این سایت