مواد لازم براي خورش ملاقورمه شمالي



  1. بادمجان :10 عدد متوسط

  2. گوجه :500 گرم

  3. فلفل، زرد چوبه و دارچين :به اندازه لازم

  4. سبزي :( شامل جعفري و گشنيز و يک دسته کوچک نعنا) :700 گرم

  5. تخم مرغ :5 عدد

  6. سير :يک بوته

  7. پياز داغ :4 قاشق غذاخوري

  8. روغن :به ميزان لازم

  9. آبغوره :به اندازه لازم 


سوغات گيلان، بادام آستانه، نقشه گيلان



طرز تهيه خورش ملاقورمه شمالي   


سبزي را پاک کنيد و بشوييد و خرد کنيد. بادمجان ها را هم پوست بگيريد و نگيني درشت خرد کنيد و در آب و نمک قرار دهيد. بعد از يک ساعت آنها را در آوريد و خشک کرده و سرخ کنيد.سبزي خرد شده را هم اضافه کرده و آن را هم سرخ کنيد. پياز و سير و گوجه را هم نگيني خرد و به مواد قبلي اضافه کنيد. همه مواد را سرخ کرده و ادويه ها را اضافه کنيد و آبغوره را روي آنها ريخته و در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد تا به آرامي بجوشد و به روغن بيفتد. بعد تخم مرغ ها را روي مواد بشکنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر کنيد تخم مرغ ها کاملا بسته شود کمي نمک روي آنها بپاشيد. غذاي شما آماده مصرف است


غذاهاي محلي گيلان، بانک مشاغل، طبيعت بکر


نکات تکميلي در مورد خورش ملاقورمه شمالي



  • خورش ملاقورمه شمالي جزو غذاي محلي - گيلاني ميباشد 

  • زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30 دقيقه 

  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقيقه ميباشد .

  • خورش ملاقورمه شمالي را مي توانيد در وعده نهار - شام - سرو کنيد . 

  • همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - ميل کرد .

  • توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 6 نفر مناسب ميباشد.


گيلان توريست، چاي گيلان، بوم گردي، گردشگري،ثبت تبليغات


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اقامت 98 Nowhere land Jodesio خبر ویژه هزارسال سی سالگی صفحه رسمی مهدی عبدی ( Mehdi Abdi ) انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی در لبنان شيکسون