مواد لازم جهت تهيه ترشه شامي گيلاني
ثبت مشاغل، رستوران سنتي، سرويس نقشه، گيلان گردي، تبليغات اينترنتي
روش پخت ترشه شامي گيلاني
ابتدا گوشت گوساله چرخ شده را در کاسهاي بزرگ (به طوري که به راحتي بتوانيد مواد را چنگ بزنيد) بريزيد.
مواد ديگر را شامل پياز، جعفري، تخممرغ، نمک و فلفل را بريزيد.
زعفران سائيده را نيز پس از آمادهسازي اضافه کنيد. براي آماده سازي زعفران، آن را در کمي آب جوش حل کنيد و فرصت دهيد تا دم بکشد و رنگ دهد.
سيب زمينيها را روي مواد رنده کنيد.
با دست تميز (يا دستکش بهداشتي) مواد را تا حدي که به طور کامل با مخلوط شده و کاملاً يکدست شوند، چنگ زنيد.
مايه شامي شما آماده است.
در ماهيتابهاي مناسب حدود 5 قاشق روغن سرخکردني ريخته و پيش از اضافه کردن مواد اجازه دهيد تا کاملا داغ شود. دقت کنيد که ماهيتابه دردار باشد.
مقداري از مايه شامي را در کف دستتان پهن کرده و به آرامي در روغن بيندازيد.هر روي شاميها بين 3 تا 4 دقيقه سرخ کرده و بعد از تابه خارج کنيد.
براي خروج روغن اضافي ميتوانيد شاميها را روي دستمال بهداشتي قرار دهيد تا روغن را به خود جذب کند.
پس از پايان سرخ شدن، دوباره شاميها را به داخل ماهيتابه بريزيد و آبغوره را به آنها بيفزاييد و در تابه را ببنديد.
بگذاريد شاميها به مدت 25 تا 30 دقيقه روي حرارت بسيار کم بپزد.
در پايان گوجه به تعداد 5 عدد را حلقهاي ببريد و سرخ کنيد سپس شامي را روي گوجههاي سرخ شده بگذاريد تا آب گوجه داغ شامي رود و بسيار خوشمزهتر شود.
سفري آسان به گيلان، بادام آستانه، رستوران سنتي، سفارش آنلاين
رستوران هاي سنتي، ثبت شغل،غذاهاي محلي گيلان، تيم پيکي، موزه هاي گيلان
درباره این سایت